Webhuset VPS
Norges største bad og velværebutikk på nett
Herved bekreftes det at http://www.sparmax.no som drives av Sparmax AS lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Kontakt oss Åpningstider Infosenter
CalderaSpas
Modellene Hvorfor velge Caldera Energieffektiv Rensesystem Massasjesystem Byggekvalitet

Pure PerformancePure Performance®

Caldera Spas er nøye konstruert for å gi årevis med problemfri ytelse til tross for daglig og variert bruk. Som et resultat av dette leverer vi de mest solide massasjebadene i bransjen. De kraftige pumpene og den effektive oppvarmingen består av holdbare komponenter og har derfor lange og solide garantier.


Energieffektivt spabad

Med den eksklusive og høyst effektive EnergyPro® sirkulasjonspumpen vil ditt Caldera Spas alltid være varmt og klart til bruk uten at det utgjør en stor sum på strømregningen. Sirkulasjonssystemet opererer med svært lite strømforbruk, og med sitt unike varmegjenvinningssystem avlaster sirkulasjonspumpen varmesystemet. Hele 80% av energien som benyttes for at vannet skal sirkulere omgjøres til varme i badevannet.
Det solide og godt isolerte lokket bidrar også til en kraftig redusert energibruk. Lokkene er laget av svært holdbar vinyl. Det solide lokket har barnelås som gjør at du alltid kan føle deg trygg.


Copyright © SparMax AS • Kundeservice Tlf.: 32 12 14 16 (se åpningstider her) • Sidekart
Følg oss på facebook VISA og Verified by VISA Mastercard og Mastercard Securecode Klarna Faktura

Valid XHTML 1.0 Transitional