Webhuset VPS
Norges største bad og velværebutikk på nett
Herved bekreftes det at http://www.sparmax.no som drives av Sparmax AS lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Kontakt oss Åpningstider Infosenter
-
Santander Consumer Bank

Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank. Du kan søke om Handlekonto på kjøpsbeløp fra kr 2 000. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du velger hva som passer deg best.

Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Du kan utsette betalingen i 4 måneder mot et utsettelsesgebyr på kr 275. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode, kun et utsettelsesgebyr på kr 275.

Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale ut hele beløpet uten ekstra kostnader eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi.

Hva er fordelene?
• Få varen i dag, betal senere
• Slå til på gode tilbud når det passer deg
• Kjøp det du virkelig har lyst på
• Spre kostnaden og få flyt på økonomien

Delbetaling
Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet.
Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned.
En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.

Slik betaler du med Handlekonto (Finansiering)
Du velger «Finansiering» i kassen og får svar på søknaden umiddelbart. Ved innvilgelse av søknad, sender Santander Consumer Bank deg en SMS og e-post med en sikker link til lånedokumentet. Vi anbefaler elektronisk signering med BankID for umiddelbar levering av vare(r).

Hva koster Handlekonto?
Minste månedlige betaling er 3 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det alltid renter fra første dag. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende kredittkort med MasterCard og tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank. Vilkår finnes på https://bank.santanderconsumer.no eller kan fås ved henvendelse til Santander Consumer Bank.
 

Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:
Kontokreditt inntil kr 50 000 – Nominell rente 21,0 % - Periodegebyr kr 45 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)
Eksempel: Effektiv rente 33,01 %, kr 15 000 o/12 mnd, totalt kr 17 439.


Har du spørsmål?
Ring Santander Consumer Bank på telefon 51 83 60 63 mandag – fredag 8-20 og lørdag 9-16..Copyright © SparMax AS • Kundeservice Tlf.: 32 12 14 16 (se åpningstider her) • Sidekart
Følg oss på facebook VISA og Verified by VISA Mastercard og Mastercard Securecode Klarna Faktura

Valid XHTML 1.0 Transitional