Norges største bad og velværebutikk på nett
Herved bekreftes det at http://www.sparmax.no som drives av Sparmax AS lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Kontakt oss Åpningstider Infosenter

Infrarød Sauna fra SparMax

Meget helsebringende effekter
Infrarød sauna
Avbildet: HELSINKI SAUNA LUXUS BS-6445R

Våre sauna er av høyeste kvalitet, og produsert av det velkjente merket JOSEN. Her har JOSEN kommet med en serie Luxus InfraRøde saunaer som er et resultat av 15 års kompetanse innen produksjon og eksport av Saunaer.

Josen Sauna representerer det aller nyeste av teknologi innen infrarød sauna. Vi har i en årrekke vært markedslederen av infrarød sauna produkter og er prispresseren på kvalitetsprodukter. Temperaturregulering fra minimum 18 til maksimum 66 grader celsius. Rask oppvarmingstid gjør den klar til bruk etter bare 5 til 7 minutter.

Obs!! Ved bruk av infrarød varme ved lave temeraturer gir redusert effekt, og ved høyere temperaturer over 66 grader er ikke helsemessig å anbefale. De beste resultatene oppnåes ved bruk mellom 40 - 62 grader celsius.

Vi har et bredt utvalg av helsebringende infrarøde sauna i ulike fasonger og størrelser.

KLIKK HER FOR Å SE VÅRE INFRARØDE SAUNA


Eksklusivt materiale...

Hemlock treDet er på STANDARD-løsningene brukt Hemlock tre. Hemlock tre er en eksklusiv tresort som er brukt i hundrevis av år til å produsere kvalitetsprodukter. De er blitt trykkbehandlet og soltørket slik at fukten i materialet er helt borte, noe som gjør at materialet har den beste stabiliteten og ikke forandrer form med årene. Dette materialet har meget lang levetid, og man har tatt vare på den friske og naturlige duften, noe som gir ekstra velbehag under bruk av saunaen. I tillegg er de utstyrt med det siste innen teknologi, noe som gjør at du ikke vil savne noe mens du koser deg inne i en av våre JOSEN IR Saunaer!

LUXUS-løsningene leveres med Kanadisk sedertre av førstesortering som er av ypperste materialet som vi gir 20 års garanti på treverket på grunn av høy kvalitet.


   
FORDELER MED VÅRE INFRARØDE SAUNAER
Reduserer stress i hverdagen... Kanskje det mest umiddelbare resultatet din IR JOSEN SAUNA rett og slett gir deg er avslapning, mens den smelter vekk stresset og spenningene fra ditt hektiske hverdagsliv. Bare noen få minutter i våre infrarøde saunaer gir deg en massasje over hele kroppen, roer ned nervene, og løser opp knytte muskler. Du vil føle deg full av energi og fornyet, som født på ny i både kropp og sjel.

Forbedrer huden... Den umiddelbare svettingen etter bare noen få minutter i din IR JOSEN SAUNA fjerner døde hudceller og urenheter som ligger dypt i huden. Huden din vil få en ny glød, og se fantastisk ren ut. Økt sirkulasjon vil få frem din huds naturlige sunnhet til overflaten. Du vil kunne se forbedret tone, elastisitet, tekstur og frisk farge.
Infrarøde ovner
Klikk på bilde for å se større
Brenner kalorier og kontrollerer vekten... Mens du slapper av i den fine temperaturen i din IR JOSEN SAUNA, jobber faktisk kroppen din hardt, produserer svette, pumper blod - brenner kalorier. Ifølge en artikkel i "the American Medical Association" kan du forbrenne like mye kalorier på 30 minutter i saunaen, som du forbrenner ved å ro eller jogge i 30 minutter!
Letter på smerte... Den dype varmen i din IR JOSEN SAUNA hjelper på utvidingen av mindre belastede blodårer, og gir dermed lettelse og helbreding til musklene dine og til småskader. Økt blodsirkulasjon fjerner toksiner og slaggstoffer fra kroppen din, og leverer oksygenrikt blod til muskulaturen slik at de restituerer seg fortere og får mer fleksibilitet.


Infrarød vs. tradisjonellForbedrer immunsystemet... Den dype varmen i din IR JOSEN SAUNA øker kroppstemperaturen din, og forårsaker at kroppen din opplever det som en feber. Mens kroppen din reagerer med å prøve å bekjempe "feberen", blir ditt immunsystem styrket. Dette i kombinasjon med fjerningen av toksiner og slaggstoffer produsert av den intense svettingen, gjør at din totale helse og evne til å motstå sykdommer er mye bedre.

Fjerner cellulitter... Din IR JOSEN SAUNA hjelper til og fjerner plagsomme cellulitter, de gele liknende klumpene med fett, vann og avfall som ligger i lommer under huden din. Spasenterene verden over tar rutinemessig med saunabehandling for å redusere cellulitter. Og pga varmestrålene fra din IR JOSEN SAUNA, varmer den 3 ganger dypere enn de tradisjonelle saunaene, så er den merkbart bedre på å fjerne cellulitter.
   

KLIKK HER FOR Å SE VÅRE INFRARØDE SAUNA