Om LA Spas
Kvalitet
Massasjeeffekt
Se våre modeller

LAspas
Best of Class

BEST I TEST!
L.A. Spas er flere ganger kåret til beste spabad av verdens største forbruker forum - Pool and Spa, og er et av verdens mest solgte utendørs massasjebad!
Siden 1976

Velkommen til L.A. Spas!
1
5
3
4
Hvorfor velge L.A. Spas?

Ultimate Water Management
AQUA

Sirkulasjonspumpen
b er stillegående og krever bare halvparten av effekten i forhold til tradisjonelle sirkulasjonspumper. Utviklet for effektivitet, er den ultimate sirkulasjonspumpen en av de mest økonomiske pumpene i bransjen. Energien som brukes til å drive pumpen, er overført til varme etterhvert som den sirkulerer vannet. Dette designet gir ekstra varme for din spa, slik at varmeapparatet kan jobbe mindre, og du sparer penger!

Varmeelementet  c Varmeelementet er utformet slik at vann kan passere gjennom ved maksimal hastighet mens den overfører all varmen effektivt til ditt spa. Dette minimerer dannelsen av mineralforekomster varmeelementet.

Hos L.A.Spas benytter vi 3 kw heater på alle modellene. For deg som ønsker å bade lenge vil du i alle våres modeller ha fordelen av å aldri oppleve ubehag med temperaturfall i vannet ved bading i lave temperaturer.
Husk på at alle spabad i bruk, dvs når lokket er av, vil oppleve et temperaturfall ettersom varmen ikke lenger er isolert inne og det kreves da et varemeelement med høy kapasitet for å holde temperaturen på et begahgelig og høyt nivå.

Blandekammeret d (The Ultimate Mixing Chamber) er avgjørende for L.A. Spas Water Management System. Det eksklusive designet maksimerer ozon effektivitet ved å øke kontakten i forholdet mellom ozon og vann ved å spre ozonen i millioner av små bobler, og dermed optimalisere vannrensing prosessen. I samarbeid med de proprietære Aqua Klean ® Filtre, blir ditt spa-kjemiske forbruk sterkt redusert, med så godt som ingen gasslukt.

Isolering:
L.A. Spas er blandt de produsentene som leverer den beste isoleringen. Vi kan dokumentere at vi ligger på det laveste strømforbruket.

Kvalitet: Les mer om L.A. spas suverene kvalitet her.

Massasjeeffekt:
L.A. Spas er verdenskjent for sin unike massasjeeffekt! Vi anbefaler ALLTID å prøve L.A. Spas før du gjør ditt endelige valg.
Les mer om massasjeeffekten her...

Derfor anbefaler vi L.A. Spas
Et støyfritt bad, god massasje, den beste isolasjonsevne som gir deg et lavt strømforbruker sammen med et suverent rensesystem er en forutsetning for at du skal bli 100% fornøyd. Dette får du med L.A Spa, levert i et flott design tilpasset dine mål og farger.
Sparmax har lang og god erfaring med både salg og etter service av spa bad.
En L.A. Spa modell kjøpt hos SparMax det riktige valget for deg!

Lykke til med ditt valg!